Om in te kunnen spelen op toekomstige ontwikkelingen heeft de pan-Europese retail-coöperatie EK Groep haar raad van commissarissen uitgebreid. De Nederlander Peter Dirks werd op 13 september door het ledenparlement tot commissaris gekozen en versterkt daarmee het bestaande team.

Peter Dirks heeft bij diverse internationale ondernemingen gewerkt in management- en directiefuncties en is nu actief in verschillende raden van toezicht. “Wij zijn blij met dit besluit van ons ledenparlement, omdat het niet alleen gaat om het vervullen van de statutaire taken van de raad van toezicht, maar ook om het veiligstellen van de belangen van een internationale retail-coöperatie. Hiervoor is uitgebreide expertise en strategische visie nodig. Peter Dirks is precies de juiste man voor deze functie”, zei Hannes Versloot, voorzitter van de raad van commissarissen, na de verkiezing.

Van links naar rechts op de foto: Paul van Tilburg (Nistelrode, NL), Johannes Lenzschau (Wildeshausen, D), Hannes Versloot (voorzitter), Wolfgang Neuhoff (Dortmund, D) en Peter Dirks (Naarden, NL)

#management #team #retail #ekretail #euretco #retailinmotion #retailineurope