Auping lanceert vandaag de Noa , een nieuw bed ontworpen door de Deense designer en architect Eva Harlou. Zij heeft een bed ontworpen met een eenvoudige vorm, slimme details en natuurlijke materialen.

Het luchtige ontwerp, gemaakt van beukenhout met eikenfineer, heeft een ingetogen en zachte uitstraling. De naam Noa betekent letterlijk rust, troost en geborgenheid. Volgens Auping dus een naam die goed weergeeft waar het bedrijf en dit bed voor staan.

Oog voor detail en vakmanschap kenemerken dit bed. Het hoofdbord is opengewerkt en geeft door de gebogen vorm een beschut gevoel. Alle randen en hoeken zijn afgerond en de taps toelopende poten staan iets naar binnen, waardoor het bed lijkt te zweven. Het houten wiel aan het hoofdeinde zorgt er voor dat het bed eenvoudig is te verplaatsen. Harlou koos bewust voor beukenhout vanwege de stevigheid en de duurzaamheid. Er zijn zes beitskleuren beschikbaar. Deze heten Balanced Oak, Midnight Black Oak, Soft White Oak, Chocolate Brown Oak, Dark Blue Oak en Chalk Grey Oak.

Noa is ook verkrijgbaar als daybed. Dit luchtige Scandinavische ontwerp leent zich perfect voor een open ruimte in huis zoals de woonkamer, hal of zelfs het overdekte terras.┬áHet 1-persoons Noa bed is voorzien van een gestoffeerd en slank matras – met een bijpassende kussenrol. Het matras en de kussenrol zijn beschikbaar in de Kvadrat stof Clara, in negen stijlvolle kleuren.

Het bed heeft verschillende accessoires. Bijvoorbeeld een houten tafeltje dat ook dient als nachtkastje en zo gekanteld kan worden dat er een laptop of een ontbijt op past. Het hoofdbord is verkrijgbaar met verticaal opengwerkte banen of helemaal gesloten. Vanaf 1 oktober dus verkrijgbaar. Onderaan ziet u Eva Harlou.