Na ruim 30 jaar samen het bedrijf geleid te hebben, het merk Eijerkamp te hebben uitgebouwd tot een landelijke autoriteit op het gebied van wonen en een flinke groei te hebben gerealiseerd, dragen Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp per 1 april 2022 de rol van CEO over aan Fred van Beek (foto). Lisanne, Lotte en Marloes Eijerkamp, de vierde generatie werkzaam in het bedrijf, kijken er enorm naar uit om samen met Fred de groei ambities van familiebedrijf Eijerkamp verder te realiseren.

Fred van Beek (55) werkte 18 jaar bij Unilever in diverse sales-functies waarvan de laatste 7 jaar als eindverantwoordelijke voor de retail-en out-of-home-verkopen in Nederland. Als CEO van het bijna 94-jarige familiebedrijf Eijerkamp Retail Groep wordt hij verantwoordelijk voor de Eijerkamp woonwinkels, Trendhopper vestigingen, designwinkel CILO, citystoreLOTS en online platform eijerkamp.nl.

Van Beek: “Ik ga een prachtig bedrijf verlaten om bij een net zo prachtig bedrijf aan de slag te gaan. Het is altijd mijn ambitie geweest om als eindverantwoordelijke een mooi en net zo ambitieus bedrijf te leiden. De Eijerkamp Retail Groep is een bedrijf met een lange historie en een heel mooi familiebedrijf-profiel. Ik kijk er enorm naar uit om daar deel van uit te gaan maken.”

Evert-Jan en Hans-Jaap Eijerkamp blijven als eigenaren betrokken bij het bedrijf. “Met Fred als CEO van de Eijerkamp Retail Groep hebben we er een ervaren topman bij met ruime retailervaring in diverse functies. De Eijerkamp Retail Groep heeft afgelopen december een tweede distributiecentrum van 17.000m2 aangekocht en in gebruik genomen om de groei ambities in de woonretailen omnichannel-strategie vanuit ons familiebedrijf verder voort te zetten.”

Lisanne, Lotte en Marloes Eijerkamp