Dat de collectie van Eichholtz altijd een beetje porno en rock and roll was, is ons bekend. Nu de Stones weer door Europa Touren, maakt Eichholtz een nieuwe rock and roll Home Collection bekend: de Philipp Plein Home Collection.

”In een unieke samenwerking met een externe designer, heeft Eichholtz samen met de iconische ontwerper een debuut collectie samengesteld die rijk is aan Philipp Plein’s kenmerkende rock ’n roll lifestyle esthetiek. De collectie zit vol zit met luxe details”, zo laat Robin Goemans, commercieel directeur van Eichholtz, de wereld weten. ”De 200-delige collectie meubels, verlichting en accessoires is een eerbetoon aan het kenmerkende maximalisme van de ontwerper en staat volledig in het teken van decadentie en weelde.”

Hedonisme

”De Philipp Plein Home Collection is de perfecte expressie van de ontwerper’s larger-than-life persoonlijkheid, gelaagd met speelsheid, charisma, en een heerlijk rebelse geest. ”Het decadente beeldmateriaal is van de hand van de legendarische fotografe Ellen von Unwerth.

U kunt de Philipp Plein Home Collection op 7 juni op Salone del Mobile.Milano ontdekken.