De Eekhoorn Dutch Furniture benoemd Martijn Lutgerink tot de nieuwe Chief Commercial Officer. Lutgerink treedt officieel per 1 december 2023 in dienst en krijgt de verantwoordelijkheid voor alle commerciële activiteiten. Hij heeft zijn sporen verdiend in de Consumenten Elektronica.

Zijn carrière beleefde hij bij diverse merken zoals Sony, Sony Ericsson, Samsung en Trust, waar hij diverse Marketing, Sales en General Management functies bekleedde. Zijn internationale ervaring deed hij op in Duitsland (München) en Zuid-Afrika (Johannesburg) waar hij 10 jaar verbleef. Nu maakt hij de overstap van de elektronicabranche naar de meubel- en interieurbranche. Martijn Lutgerink: “Het is een prachtige uitdaging om bij De Eekhoorn aan de slag te gaan. De interieurbranche is nieuw voor mij, tegelijkertijd zie ik een marktdynamiek in de interieurbranche die veel overeenkomsten heeft met de markt voor consumentenelektronica. Ik noem de groei van online, de
veeleisende omnichannel consument, de digitalisatie en de internationalisering. De Eekhoorn kan bouwen op een sterk fundament om de nieuwe groei ambities te verwezenlijken, ik kijk ernaar uit met het hele team aan de slag te gaan.”

“We zijn erg blij met de komst van Lutgerink. Ons bedrijf is de laatste 10 jaar enorm gegroeid. Voor de volgende fase van internationale groei hebben we een stuk professionalisering nodig. We hebben bewust gekozen voor iemand buiten de branche om nieuwe inzichten te krijgen. Lutgerink kan ons beide bieden.”, aldus Jos de Smit, Algemeen Directeur bij De Eekhoorn Dutch Furniture.