De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners. Comafin Groep is bekend van de formules Thuisin, Aanhuis en De Woonspecialist. De onderneming bestaat uit 200 aangesloten winkels, waaronder recent geopende vestigingen in België.

Met deze samenwerking waarborgt de Comafin Groep de continuïteit van het bedrijf en is het sterk gepositioneerd om de consument en winkelier optimaal te kunnen blijven bedienen. De huidige directeuren en aandeelhouders blijven voltallig actief betrokken onder leiding van Hugo Eijkelkamp.

“De beslissing om met Nobel Capital Partners samen te werken komt voort uit onze ambitie om de sterke groei van de Comafin Groep in de afgelopen jaren te continueren in Nederland en uit te bouwen in het buitenland”, aldus Hugo Eijkelkamp. “De samenwerking stelt ons in staat om de onderneming verder te professionaliseren en ons onderscheidend vermogen op het gebied van marketing te vergroten. In de keuze voor Nobel Capital Partners stond de persoonlijke aanpak en de gezamenlijke visie op franchise, marketing en innovatie voor ons centraal, waarbij het behoud van ons ondernemerschap nadrukkelijk gewaarborgd blijft.”

Daniël van der Pluijm, partner bij Nobel Capital Partners: “De Comafin Groep heeft een indrukwekkende propositie door haar vooruitstrevende marketing aanpak en de actieve ondersteuning die zij biedt aan haar franchisenemers. Hierdoor zijn haar franchisenemers uitstekend gepositioneerd om de consument van A tot Z te ontzorgen bij haar woninginrichting. Wij kijken ernaar uit om Comafin Groep te ondersteunen en samen met Hugo en zijn team het succes van Comafin Groep verder uit te bouwen.” Links op de foto hierboven Eijkelkamp en rechts Van der Pluijm.