BAAN introduceert ICONS een exclusief merk design meubelen

Het gerenommeerde Nederlandse meubelbedrijf BAAN viert komend jaar haar 90-jarig jubileum. Met 90 jaar ervaring staat BAAN bekend om haar kennis, vakmanschap en innovatieve technieken en materialen. In het kader van dit jubileum introduceert BAAN vanaf de nieuwe internationale designcollectie ICONS.

De ontwerpers van BAAN Icons hebben zich laten inspireren door Nationale en Internationale Iconen, wat terug te zien is in de namen van de modellen. ”De collectie kent een unieke verscheidenheid aan ontwerpen en vormgeving, met onder andere fauteuils, (hoek)banken en diverse andere meubelstukken. Ieder item krijgt een Icons label en is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.”

 

 

De collectie van BAAN Icons is exclusief verkrijgbaar via een geselecteerde groep dealers verspreid over het land. Uiteraard krijgen de dealers exclusiviteit in hun regio. In de loop van 2024 is de collectie ook verkrijgbaar in andere (Europese) landen. ”Om het voor dealers gemakkelijk te maken, is de collectie zo samengesteld dat deze eenvoudig te verkopen is. BAAN Icons werkt met een uitgebreide collectie stoffen, die stuk voor stuk sterk en makkelijk te reinigen zijn. Bovendien hebben ze een rijke uitstraling. Dealers hebben ook de mogelijkheid om eigen stoffen in te sturen.”

 

De dealers ontvangen een naar eigen zeggen uniek PR/marketing pakket, bestaande uit een magazine-achtige brochure, prijslijst, digitale banner, link naar de website, aandacht in het populaire tv-programma ‘Van Woonvilla naar droomvilla’ en zoals gezegd een uitgebreide stalencollectie.

De presentatie van BAAN ICONS vindt plaats van 4 tot en met 8 december a.s. op de showroom van BAAN aan de Zuidkade 110 in Waddinxveen.