Drisag introduceert een circulaire stoel ontworpen door het designers duo KlingerBordihn. Het uiterlijk van de interieurwereld is in een constante staat van verandering. Door de groeiende behoefte om snel te schakelen ontstond het idee om een stoel te ontwerpen die boordevol mogelijkheden zit. Een stoel die zowel comfortabel als flexibel is en in elke ruimte past.

De eerste benadering bij het ontwerpen van Verso was het nadenken over hoe wij werken en hoe het werk de laatste jaren is geëvolueerd. De interieurwereld is visueel voortdurend in beweging. Het bedrijfsleven versnelt alleen maar net zoals de groeiende behoefte om snel te schakelen tussen verschillende ruimtes en verschillende mensen. We switchen tussen vergaderingen, brainstorms, en online meetings alsof het niets is. Zo ontstond het idee om een stoel te ontwerpen die zo veelzijdig is dat hij bij elke persoon en elke ruimte past.

Een kuipstoel die heerlijk zit en in elk interieur past: dat is Verso. Eindeloos combineren dankzij de tijdloze vormgeving. Het kuipje is verkrijgbaar in 3 kleuren. Zwart, grijs en wit. De zitting en rugsteun kunnen gestoffeerd worden in alle Drisag stoffen. Van strak leder tot speels bouclé en afwasbare stoffen. Je stelt zelf de stoel samen die in je interieur past. “Verso is een mooie toevoeging aan ons portfolio. Een uniek meubel met retro look. Het afgerond kuipje maakt Verso zo anders. Organische en ronde vormen zijn de komende jaren niet meer weg te denken in onze interieurs”, aldus Niek Renders (CEO, Drisag).

Verso onderscheidt zich niet enkel door de looks maar ook in de feel. De flexibele zitting met tilt mechanisme zorgt ervoor dat je bewegend kan zitten. Een ergomische kuipstoel is vernieuwend in zijn genre. Eenvoudig te verplaatsen door het lichte gewicht en de kwaliteitsvolle wielen. Het onderstel is verkrijgbaar in twee opties. Een onderstel met 4 poten of 5 poten. Om het geheel nog ergonomischer te maken, kan je kiezen voor een model met armleggers.

Wie Drisag kent weet dat we vol inzetten op duurzaamheid. Verso is een ecologisch pronkstuk. 100% circulair opgebouwd. 100% recycleerbaar. Dit wil concreet zeggen dat elk onderdeel van Verso vervangen en/of gerecycleerd kan worden.
Zo gebruiken we geen lijm of nietjes om de zitting te stofferen. Wel vernieuwende technieken. “Net zoals bedrijfswereld voortdurend in beweging is zijn we dat bij Drisag ook. We zijn constant op zoek naar de laatste trends, nieuwe materialen en vooruitstrevende technieken. Heel binnenkort krijgt onze showroom een heuse upgrade. Verso krijgt hierin een hoofdrol. Binnenkort meer nieuws hierover”, zo zegt de CEO.