Ook bij ROMO staat het ontwikkelen van nieuwe interieurstoffen niet stil en in deze maand lanceert het Britse merk maar liefst 4 nieuwe collecties en nieuwe kant en klaar gemaakte sierkussens.

Otelie is een lijn van decoratieve prints en velvets met geschilderde Britse bloemetjes met een moderne twist. In katoen-satijn, katoen-linnen of in fluweel. Redelijk neutrale kleuren met blauwgrijs als contrastkleur. Oxley is een meubelstof met ruitjes maar dan niet helemaal rechtlopend. Retro met een knipoog in zeven weave patronen in contrastrijke kleurcombinaties.

Kemble is katoen met een subtieler ruitjespatroon als gordijnen en als bedtextiel, maar kan ook als decoratieve meubelstof worden toegepast. De vierde nieuwe serie heet Acara en bestaat uit drie geweven kwaliteiten waaronder een garen met gerecyclede materialen. De uitstraling is subtiel, tijdloos en neutraal. De kant en klaar kussens zijn gestoffeerd met kwaliteiten uit de Otelie en Oxley collecties en vullen deze mooi aan. Maar ze misstaan ook niet bij uni kwaliteiten als speels contrast.