Label51 laat veel nieuws zien op de IMM Keulen. Eetkamerstoel Boris (zie boven) is een in het oog springende stoel met vierkant gevormde zitting en rugleuning met afgeronde hoeken. De zitting en rugleuning zijn uitgevoerd in PU-leder. Het V-vormige, metalen frame in zwart zorgt er met zijn uitlopende poten voor dat hij stevig op de grond staat. De stoel is er in vier kleuren.

De handgemaakte serie Ghent van Label51 is met zijn ruwe mango houten oppervlaktes, gecombineerd met het zwart metalen onderstel een industrieel ogend meubel.

Eetkamerstoel Ferm heeft een microvezelbekleding en prettig zitcomfort. Ferm heeft een rondgevormde zitting en rugleuning voorzien van een geblokt stiksel. Ferm is verkrijgbaar in tanny en truffle microvezel met een onderstel gemaakt van zwart metaal. Ferm is er in meerdere uitvoeringen en wordt gedemonteerd geleverd.

Kruk Pebble is gemaakt van mangohout met een metalen onderstel, voorzien van steenvormige uitsparingen. De kruk is er in het zwart, wit en grijs.

Serie Havana is vernoemd naar de levendige hoofdstad van Cuba. Havana, uitgevoerd in de kleur pampas is gemaakt van massief acaciahout. Het meubel is handgemaakt.

Meubelserie Temba van Label 51 is van acaciahout en voor de woon- of werkkamer. De meubelen zijn handgemaakt.