Op de redactie wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de komende uitgave van Interior Business Magazine. En dat, terwijl dinsdag de nieuwste editie van Interior Business Magazine is verschenen.

Bijna 100 pagina’s genieten: exclusieve interviews met Marnix Magdelijns van ADA, Hermen Bouman van Bouman en Potter en Woonboulevard Poortvliet XXL en Ruud en Ellen Wiffrie van Passe Partout. Ook leest u reportages over Koopmans Meubelen, New Ambiance (interview Wiebe Bouma) en Henk Wieten in een uitgebreide Meubelhart Beusichem Special. We publiceren een mooi artikel over het Belgische Saunaco: over haar kernbegrippen tijdloos, duurzaam en modulair en de vernieuwde meubellijn Nyro. In het binnenwerk treft u de door onze art director Wendy gerestyled redactie. We zijn er erg blij mee en trots op!

Tel daarbij op de spectaculaire uitklapcover van Nix Design en de waardevolle bijdragen van Interior Business VIPS als frances van der Steen en Mariska Jagt, dan kun je concluderen dat je mooi de Sjaak bent, mocht je (nog) geen abonnee zijn…

In dat geval ga je nu mailen naar linda@businesscontentmedia.nl en word je abonnee en krijg je deze heerlijke editie nagestuurd en kun je ook 26 maart voor de brievenbus plaatsnemen!