Op vrijdag 19 november 2021 organiseert BNS Crisp een naar eigen zeggen ‘inspirerende en informatieve’ dag voor haar partners. De presentatie van de plannen voor 2022 en de laatste ontwikkelingen rondom de productie van een consumentenmagazine komen aan bod. Dit alles vindt plaats in het ETC Design Center Europe in Culemborg.

Het programma

Vele onderwerpen worden behandeld. Hoe halen BNS Crisp leden en BNS Crisp partners meer uit hun samenwerking? Ook zijn er twee gastsprekers uitgenodigd. Unlit Studio geeft een presentatie over een revolutionaire tool voor de woonbranche. AK helpt geeft tekst en uitleg waarom Pinterest zo belangrijk is voor woonmerken.

Het volledige partner programma bekijken kan op de website van BNS Crisp.

Over BNS Crisp


”Kennis uitwisselen, kruisbestuiven en de verdere ontwikkeling van het vak zijn sleutelwoorden. Voor ruim 350 leden worden zowel on- als offline informatieve en inspirerende bijeenkomsten en events georganiseerd. Zowel voor nieuwkomers als voor de meer ervaren stylist.” De leden vertegenwoordigen gezamenlijk een landelijk dekkend netwerk.

Naast leden sluiten zich steeds vaker fabrikanten en retailers aan. ”Zo verwelkomde BNS Crisp recent BxB interior collections, de Rebellenclub, HMA Interdesign/KFF en Trinity Furniture Solutions als nieuwe partners.” BNS Crisp programmeert binnen de domeinen interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling en groenstyling.