Meubelhart Beusichem begroet een nieuwe exposant in haar gelederen. Ha-Ve Wood zal ook te zien zijn tijdens de komende editie van de inkoopdagen in Beusichem (28-29 maart, 4-5 april). Het bedrijf uit Kaatsheuvel levert tafelbladen, onderstellen, stoelen, banken, kasten en stalen deuren.

Ha-Ve Wood is een toeleverancier voor diverse grote en kleine woonwinkels binnen Nederland en België. Bij Ha-Ve Wood draait alles om goede relaties, samen aan de toekomst werken, hoge kwaliteitsproducten tegen zeer aantrekkelijke prijzen en altijd blijven innoveren. John Vermeer en zijn compagnon Haris Dautovic startte vijf jaar geleden met het bedrijf, dat tot nu toe in de luwte opereerde maar inmiddels al enkele grote spelers tot haar klantenkring mag rekenen. Ha-Ve Wood produceert de meubelen in Bosnië. John Vermeer: “We hebben de keten in eigen beheer op de zagerij en het transport na. We merken dat produceren in Europa voordelen heeft boven Azië: geen hoge containerprijzen, geen grote minimale afname, een snellere levertijd, kortere lijnen en flexibiliteit in produceren.”

Met totaal verschillende achtergronden kijken de twee compagnons op een iets andere wijze naar het maken van meubelen: “Wij kijken naar een onderstel van een tafel en denken: dat is een bijzonder onderdeel. Dat gaan we ook op zichzelf staand produceren. En vanuit de productie van stalen onderstellen is dan weer ons aanbod in stalen deuren geboren: we hebben het materiaal, de techniek, het poeder coaten en de ervaren metaalbewerkers in huis en dan is het maar een kleine stap naar het produceren van stalen deuren.”

Het programma van Ha-Ve Wood bestaat uit zeer fraaie, kwalitatieve tafelbladen met behoud van de zichtbare vormen en structuren van de stam in eiken, beuken en meer. Daarnaast zijn er de Matrix metalen onderstellen in diverse uitvoeringen en kleuren maar ook dus fauteuils, barkrukken en eetkamerstoelen (zoals de Gary hierboven) in verschillende stofferingen en kleuren. Kasten worden indien gewenst onder private label geleverd en TV meubelen zitten eveneens in het programma. Schuif-, taats- en kaderdeuren uit staal op maat gemaakt zijn een bijzondere specialiteit van Ha-Ve Wood.

Het bedrijf kijkt er naar uit om u te mogen begroeten in Meubelhart Beusichem op 28-29 maart en 4-5 april!