Op 11 en 12 oktober vindt in de Amsterdamse RAI de Workspace Design Show plaats. Deze beurs richt zich op ontwerpers, inrichters en opdrachtgevers voor werkplekken. Met meer dan 90 sprekers en meer dan 24 panel discussies zal de toekomst van de werkplek worden besproken plus dat er meer dan 300 producten voor het inrichten van werkplekken te zien zijn.

Samenwerken op de werkplek is meer dan ooit een sleutelbegrip. Een werkplek moet uitnodigen tot samenwerken en creatieve concepten verzinnen, in een tijd waarin veel mensen nog steeds de voorkeur geven aan thuiswerken. Daarom moeten werkplekken ook flexibel worden ontworpen en ingericht, voor de momenten dat de thuiswerkers wel op kantoor komen. De Workspace Design Show dient als platform om ontwikkelingen in kaart te brengen en te stimuleren via sprekers tijdens de Workspace Design Talks, netwerken voor architectern, designers, inrichters en opdrachtgevers plus eindgebruikers van bijvoorbeeld co-working spaces.

Dit gebeurt uiteraard in een ontspannen sfeer met een drankje. Tegelijkertijd kan er ook worden gekeken en gepraat worden over het nieuwste kantoormeubilair, verlichting, akoestische materialen en plaatmaterialen. Gratis aanmelden kan via deze link.