Auping introduceert dit jaar een kerstvideo: de meest ontspannen kerst ooit. De feestdagen zijn hartstikke gezellig, maar soms ook stressvol. Werk afronden, cadeautjes bedenken, boodschappen doen, kinderen over de vloer, familie op bezoek en ondertussen draait het huishouden door. Niemand neemt het je kwalijk dat je zo een beetje slaapachterstand oploopt. Maar we weten ook – als je moe bent, dan ben je niet te genieten. Dus gun jezelf en je familie daarom een uitgeruste versie van jezelf. Die is namelijk een stuk gezelliger en minder prikkelbaar.

Dit verhaal heeft Auping gevangen in een kerstvideo – een commercial die laat zien hoe de hoofdrolspeelster alles kan hebben, omdat ze zo uitgerust is. Je kan de commercial hier bekijken.

https://www.auping.com/nl/promoties/uitgerust-de-kerst-in

De campagne loopt tot en met zondag 12 december 2021. De commercial zal eerst op radio (onder andere Qmusic, Radio 538 en NPO Radio 2) en online kanalen te zien zijn. Van 1 tot en met 12 december 2021 is de Auping kerstfilm ook op TV te zien, bij zowel de publieke als commerciële zenders.