Vanaf januari 2022 sluit Woon- & verfspeciaalzaak Van Wijk in Tiel zich aan bij de Thuisin formule. Deze woonwinkel die zijn sporen al meer dan 15 jaar heeft verdiend in de regio Tiel zal door de samenwerking nog meer gebruik gaan maken van de marketingkracht die Thuisin biedt.

Door onder meer de online inzet voor een betere vindbaarheid is gebleken dat het winkelbezoek bij de meer dan 40 winkels is gestegen. “Met name de bewezen e-commerce prestaties waar Thuisin om bekend staat en vooruitstrevende innovaties zoals slimmer wonen en de ontwikkelingen van duurzame producten hebben de doorslag gegeven voor Thuisin te kiezen”, aldus Alex van Kuilenburg van Van Wijk.

Over de formule: “Thuisin heeft inspirerende woonwinkels door het hele land. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat. Ondernemers met een zeer breed assortiment zijn de specialisten in elke regio.” Op de foto  Wim Verbeek (bedrijfsleider Van Wijk) en Mark Brouwer (eigenaar Thuisin franchise).