Tijdens de komende Milan Design Week (6 tot en met 12 juni) zal het merk Masiero een nieuwe lamp presenteren Deze Posy is te zien tijdens een show van Masiero in het Brera district van Milaan. De installatie van alle nieuwe armaturen van het merk die daar te zien is heet Rivelazioni en is bedacht door Studio Milo. Te zien op het adres Via Statuto 16 in Brera.

Sara Moroni heeft Posy ontworpen. Haar inspiratiebron is het koninkrijk van de bloemen. De elegante lamp valt op maar is toch bescheiden in uitstraling. De basis is koper met een geborstelde afwerking waarop een opaal glazen kap is gemonteerd. Of meerdere kappen aan een koperen stang. De inspiratie door bloemen is terug te zien in hoe de kap als een soort stamper op een geribbelde koperen kelk staat. Hieronder ziet u dat Posy ook als tafellamp verkrijgbaar is, hierboven de losse, dus niet geclusterde hanglamp versie.

Er zijn meerdere formaten, vormen en typen lampen uit deze serie verkrijgbaar, juist om deze als combinatie te installeren. De combinatie van koper en glas zorgt voor een afwisseling van subtiel of juist zeer helder licht, afhankelijk van de combinatie van armaturen. Door de symmetrie die gebruikelijk is bij het combineren van meerdere lampen bewust te doorbreken heeft Posy een geheel eigen karakter.

Posy leent zich hierdoor voor toepassing in zowel de horeca en op kantoor als thuis. Voor moderne en klassieke interieurs.