Mark Zijlstra is de beroemdste meubelhandelaar van Nederland en hij heeft nieuws want hij gaat nog beroemder worden bij het grote publiek. Daar waar werd gespeculeerd op een deelname in ‘The Bachelor’ wordt het nieuwe tv programma waaraan Mark deelneemt ‘Married At First Sight’. Het programma is te zien vanaf 22 augustus op @videolandonline en RTL4 @mafs_nl.

De onlangs van Amsterdam naar Venlo verhuisde meubelman, die we binnen de branche kennen van zijn bedrijf Collectione en zijn aandeelhouderschap in Daily Trade Fair Venlo, baarde eerder opzien door zijn optreden in het goed bekeken tv-programma Steenrijk, Straatarm’.

De sympathieke Amsterdammer kondigt het nieuws als volgt aan: ”Ik mag het eindelijk bekend maken. Ik doe mee aan het nieuwe seizoen van ‘Married At First Sight – Match or Mistake’. Sommige mensen denken dat de opnames nog moeten gaan plaatsvinden maar deze zijn al geweest. Op 22, 23 en 24 augustus worden de eerste drie van de 18 afleveringen op RTL4 uitgezonden en de overige 15 op Videoland. Ik had ze ook liever alle 18 naast Videoland ook op RTL4 gehad maar dat is natuurlijk niet aan mij haha.”

 

Lees ook

Frank uit ‘Steenrijk, Straatarm’ in één klap schuldenvrij dankzij Mark Zijlstra van Collectione