De Vorm uit Duiven introduceert met de Ratio een nieuwe stalen hanglamp in drie verschillende vormen. Deze drie versies zijn goed met elkaar te combineren dankzij een tijdloos ontwerp van de drie verschillende kappen. De productiemethode van de kappen is de spinning metal techniek, oftewel draaiend metaal onder druk verlengen. Een soort pottenbakken met metaal, dus.

Met name bedoeld voor toepassing in kantoren of in de horeca ziet de Ratio er thuis ook goed uit. Hang er twee of meer op in verschillende vormen en combineer ook de verschillende kleuren met elkaar, zo luidt het advies van de Nederlandse fabrikant. Maar alles in dezelfde kleur houden kan natuurlijk ook.

De Ratio 19 is de langere, slanke kap, de Ratio 29 is iets compacter van vorm en de Ratio 39 is een bredere kap. De drie versies ogen alsof ze echt bijelkaar horen maar hebben dus alledrie een verschillende ratio in diameter en hoogte. Alle versies zijn van binnen wit, de buitenzijde heeft standaard een keuzee uit 5 verschillende kleuren maar op aanvraag kan een kap in iedere RAL kleur worden afgewerkt.

www.devorm.nl