Mede-oprichter en CPO van Whoppah Evelien Bunnik-Remmelts laat via weten dat het bedrijf een bedrag van rond de 5 miljoen euro heeft weten op te halen om zo verder op te schalen en naar andere landen uit te breiden. Whoppah is een succesvol platform voor de verkoop van tweedehands designmeubilair.

“Ik kondig met veel trots aan dat we zojuist een investering van ongeveer 5 miljoen euro van investeerders hebben ontvangen die het ons mogelijk maakt om in Nederland, België en Duitsland op te schalen en onze uitbreiding naar Italië en Frankrijk verder voor te bereiden. We versnellen onze missie om zo het grootste tweedehands design platform van Europa te worden en dat zorgt voor opwinding!”

“De afgelopen 3 jaar hebben Thomas Bunnik en ik onze droom in werkelijkheid veranderd en hoewel het nooit een geplaveide weg is geweest ben ik heel trots op waar we op dit moment staan met  Whoppah . We zagen een kans voor dit nieuwe soort marktplaats. Een first-class curated marketplace voor design en art. A plek waar je makkelijk design items van een goede kwaliteit vindt voor een nog betere tweedehands prijs. We wilden stoffig tweedehands shoppen veranderen in een shiny full service experience die het supereenvoudig maakt om circulair te kopen. Want dat moeten we doen. De afgelopen 3 jaren hebben mij bewezen dat er niet altijd een noodzaak is om nieuw te kopen. Er bestaan al zoveel mooie items en het is heerlijk om je daarmee te omringen.”

“We zijn alle investeerders die geloven in onze missie en ons team en die ons bijstaan met advies en ondersteuning zeer dankbaar. Heel veel dank ook aan ons Whoppah team die bergen hebben verzet en die zo gedreven zijn om hier een succes van te maken!”