Design Post Amsterdam meldt: “Met de heropening van de showrooms hebben onze merken ook hun collecties geüpdatet en presenteren ze hun nieuwste aanwinsten.” Hieronder een aantal voorbeelden van Arco, Arper, Casala, Eikelenboom, Kvadrat en Montis, die allen op deze locatie gevestigd zijn met een showroom.

Aroc heeft een nieuwe site en introduceert dit najaar de modellen Bow en Essential Steel. De Slim Dot Dot is een jubileum uitgave van deze tafel in een limited edition vanwege de 15e verjaardag van dit ontwerp van Bertjan Pot. Arper presenteerde onlangs het kuipstoeltje Adell en de fauteuil Aston Club (hieronder), beide met onderdelen die gemaakt zijn van postindustrieel materiaal en dus daarmee de boodschap van duurzaamheid van de Italiaanse fabrikant uitdragen.

Casala heeft de Capsule Bench en de Capsule Lounge toegevoegd aan de Capsule collectie van het merk Palau (te zien op onderstaande foto). Eikelenboom heeft de showroom geheel nieuw ingericht en toont, onder andere, nieuwe modellen van Hollands Licht. Kvadrat heeft de nieuwe Twinx gordijnen en deze maken deel uit van de Sphere collectie van Kinnasand. Montis heeft de nieuwe eetkamerstoel Luna, omschreven door de fabrikant als nonchalant en comfortabel.

Design Post Amsterdam is op afspraak te bezoeken door detaillisten, architecten, ontwerpers en andere interieurprofessionals. Op de foto bovenaan de Slim Dot Dot van Arco, helemaal onderaan ziet u de Luna van Montis.