Tibor Preiner wordt per 18 mei de nieuwe Verkoopdirecteur van Leen Bakker. Preiner is momenteel Verkoopdirecteur bij Beter Bed, waar hij een rol heeft gespeeld in de versterking van het marktleiderschap, het vergroten van de klanttevredenheid en de transformatie naar een klantgerichte omnichannel organisatie. Eerder al kaapte Leen Bakker Debbie Klein weg bij Beter Bed om als CEO aan de slag te gaan. Preiner gaat bij Leen Bakker nauw samenwerken met zijn oud-collega.

 

Met de toevoeging van Tibor is het directieteam van Leen Bakker op volle sterkte, laat de organisatie weten. Naast Debbie Klein werd het team eerder versterkt met CFO Ernst de Kuiper die de overstap maakte van Kwantum en Directeur Marketing & Formule Matthijs Moeken, die eerder werkzaam was bij Jumbo. Dit team zal de ingezette groeistrategie, gericht op het aanbieden van betaalbare producten van goede kwaliteit met de nadruk op de woon- en slaapkamer, verder vorm gaan geven.

Preiner begon zijn carrière bij de Bijenkorf en maakte in 2005 de overstap naar Beter Bed Benelux, waar hij in 2009 toetrad tot de directie. In eerste instantie als Directeur Inkoop en later als Formule en Verkoopdirecteur Beter Bed & Beddenreus.

“Ik verheug mij erop om opnieuw samen te gaan werken met Tibor en nu het team weer compleet is Leen Bakker verder te transformeren naar een succesvolle klantgerichte omnichannel organisatie”, aldus CEO Debbie Klein.