Op 15 december opent Baenks Fashionable Furniture officieel haar 13e Brandstore bij Hoogenboezem in de Woonmall Alexandrium te Rotterdam. Baenks is sinds 2016 het merk van de Internationale Meubel Groep dat zich specialiseert in kwalitatief hoogstaand zitmeubilair, prachtige ontwerpen, sublieme vormgeving, de beste materialen, het eigen ultieme zitcomfort en vooral de perfecte confectie.

Stijlvol, verleidelijk en met oog voor detail. Eigenzinnig op hun manier, omdat ze weten wie iemand wil zijn. Samen met speciaal opgeleide woonadviseurs en een unieke 3D-configurator zorgen ze ervoor dat elk zitmeubel altijd past, in een stof- of lederkleur die iedereen goed staat.

Tijdens een bezoek aan de Brandstore wordt elke bezoeker ondergedompeld in een wereld van moderne en eigentijdse elegantie en meegenomen in de luxe sferen van Baenks Fashionable Furniture.

Baenks stelt zichzelf ten doel een ultiem zitcomfort te leveren. Elk zitmeubel wordt daarom gemaakt uit een selectie van de meest hoogwaardige en duurzame materialen. En combineert bij elk meubel de traditionele waarden van het vakmanschap en een exclusieve stijl met de nieuwste en beste productietechnieken. Een meubel van Baenks staat garant voor kwaliteit. Het merk biedt 7 jaar premium garantie en zorgt zo voor jarenlang genieten.

Hoogenboezem is al meer dan 100 jaar een begrip op de grote woonboulevards van Barendrecht, Breda, Den Bosch, Den Haag en Woonmall Alexandrium. “Baenks onderscheidt zich met recht van andere woonwinkels. Door de stijlvolle en eigenzinnige presentatie wordt elk meubel vanzelf een Hero! Hierdoor is Baenks de aanwinst voor de Woonmall Alexandrium”, aldus de familie Hoogenboezem.

De Internationale Meubel Groep (IMG) is de organisatie achter de formules Baenks, Pronto Wonen, Profijt Meubel, Keukendepot en Superkeukens en de merken Inhouse, House of Dutchz, en Comfort Suite. Samen tellen de formules meer dan 150 winkels. Alle full-service concepten hebben met elkaar gemeen dat ze van, voor en door ondernemers worden ontwikkeld en geëxploiteerd. De thuisbasis van de Internationale Meubel Groep is Etten-Leur.