De nieuwste, extra dikke, editie van Bedding Business Magazine is verschenen. Bedding Business Magazine is het zustervakblad van Interior Business Magazine, van dezelfde makers (Business Content Media).

In deze editie blikken we natuurlijk uitgebreid vooruit op de beurzen Hollandsch Slapen en De Woonindustrie. Ook leest u een reportage over Avek. De fabrikant uit Surhuisterveen verhuist na 91 jaar naar….Surhuisterveen! De conclusie van het artikel: innovatie en traditie gaan goed samen bij dit mooie bedrijf.  Ook leest u een schitterende reportage van Ria Peerdeman over het Nederlands Slaapcentrum: ‘Hoe drie jonge broers voor de leeuwen werden gegooid en overwonnen’.

Verder leest u over het gestegen aantal verkooppunten van Technogel. Een van die verkooppunten is Borst bedden en kasten uit Alkmaar. U leest het in een interview. We bezochten nog een detaillist: Beddenspecialist Huisman uit Emmeloord. Joshua Huisman (vierde generatie van zijn familie die bedden verkoopt) vertelt enthousiast over zijn mooie bedrijf Beddenspecialist .nl: ”Ik wil inspiratie bieden en de bedden ruim, op zichzelf staand en rijkelijk aangekleed, kunnen presenteren.”

Ondernemer Alex Damminga vertelt in deze editie over zijn beddenwinkel, de oudste beddenwinkel in Arnhem: ‘Top Sleep’ en we publiceren een jubileumartikel over Hollandsch Slapen deelnemer Ducky Dons. Zij nemen de lezer mee in de geschiedenis en ontwikkeling van het moderne neksteunkussen.

Maar is er is nog veel meer. We brengen primeurs van Ultima Slapen, Hilding Anders en Beka en publiceren een interview over de ‘ontdekking’ van beddenman pur sang, Henk van ’t Hoff. Zijn ontdekking heet AYA OF SWEDEN.

Last but not least leest u over het jubileum van Slaap Fysio. Ze bestaan 10 jaar. Dat betekent 10 jaar inzicht vergaren in de relatie tussen de slaapsituatie en fysieke klachten. ”Het feit dat we daadwerkelijk kunnen aantonen dat onze visie en aanpak leiden tot verbetering van fysieke klachten en slaapcomfort is iets waar we enorm trots op zijn,” vertelt slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof ons.

Eerder deze maand verschenen van Business Content Media al 3 uitgaven van Interior Business Magazine. Ook verscheen Home Deco Business Magazine en zijn Vloeren Business Magazine en Vakblad Mobilia onderweg naar onze trouwe abonnees (uiteraard in het teken van Incoda).