Aan de Keizersgracht, in een imposant pand van ca 217 m2 bevindt zich het kantoor van DSTRCT. Bij binnenkomst waan je je direct in een oase van rust en weelderig design. Het pand is recentelijk tot in detail gerenoveerd, met een subtiele knipoog naar Japans design.

Verdeeld over twee verdiepingen, met een uniek architectonische keuken bevind je je te midden van DTSRCT’s hart. Door de ruime ramen en gunstige ligging schijnt er instagram-waardig licht naar binnen wat zich uit in een prachtig schaduwspel. Maar wegdromen bij al het moois doen deze vrouwen zeker niet. DSTRCT is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van high-end woningen in de binnenstad van Amsterdam.

Het team is women led (een unicum in de vastgoed industrie) staat bekend om haar vooruitstrevende visie op makelaardij. Niet alleen werkt er een bewonderenswaardig team van makelaars, die er stuk voor stuk waanzinnig modisch en verzorgd uit zien – en dan hebben we het niet over een 3 delig mantelpakje, maar prachtige moderne wijduitlopende pantalons, lederen muiltjes en soepelvallende blouses. Maar ook een team van vrouwelijke architecten en render artists, die magisch werk verrichten in AutoCAD waarvan de ontwerpen vaak niet van echte foto’s te onderscheiden zijn.

Het marketing team, bestaande uit grafisch ontwerpers, online marketeers, social media, PR en branding specialisten werkt dagelijks aan de unieke positionering van het bedrijf en de te verkopen huizen. Uiteraard wordt het geheim van de smid niet gedeeld, maar staat alles in het teken van een digitale vooruitstrevende visie – bestaande uit 360° marketing campagnes. Een visie die wordt aangevuld door het multi gedicipliairde team van operations, interieurdesigners, stylisten, juristen en business analisten die een full service aanbieden.

Wat rest deze powervrouwen nu ze de Amsterdamse markt hebben veroverd? ”Een internationale expansie volgt deze zomer, waaronder Londen, de Côte D’Azur en Ibiza”, zo roepen de dames ambitieus.