Occony vroeg zich af hoe het nieuwe kantoor van na de pandemie kan bijdragen aan een nieuwe manier van werken en overleggen. Met The Living Workspace, een ontwerp van Robert Bronwasser, heeft het bedrijf een antwoord gevonden.

The Living Workspace is een werkplek concept met organische vormen en een slimme opstelling gebaseerd op de natuur. Functionaliteit, connecties en welzijn worden hier gecombineerd, zo stelt het bedrijf. Het is een moderne interpretatie van de aloude kantoortuin, met zowel open als afgescheiden ruimten. De onderdelen zijn modulair en aanpasbaar in afmetingen, kleuren en samenstelling. Hierdoor worden interactie en samenwerking actief bevorderd, zo zegt Occony.

De werkplekken hebben een akoestische functie, zijn elektrisch verstelbaar in hoogte en voldoen aan de richtlijnen NPR 1813 en NEN 527 voor zit-sta bureaus.

The Living Workspace is ook aanpasbaar in afwerking en opstelling. Perfect voor alle mogelijke kantooromgevingen en samenstellingen van teams. De akoestische onderdelen zijn gemaakt van post-consumer PET en het werkblad is gemaakt van gerecycled spaanplaat. De gestoffeerde afwerking bevat gerecyclede wol of gerecycled PET met een kern van gerecycled papier. Desktop opties zijn bijvoorbeeld fineer, melamine of HPL. De afscheidingen gestoffeerd in gerecyclede wol zijn er in 50 verschillende kleuren, gerecycled PET heeft een keuze uit 3 stoffen en 50 kleuren en de akoestische basis uit gerecycled PET is er in 30 verschillende kleuren. Hieronder ziet u Robert Bronwasser; een zeer veelzijdige ontwerper.