We staan aan de vooravond van de inkoopdagen van het Meubelhart Beusichem. Maandag ‘gaan we beginnen!’

Een van de publiekstrekkers is de legendarische meubelfabriek Meubitrend. Wat zijn aankomende week de noviteiten van Meubitrend? Deze vraag moet al weer een aantal jaren in 3 delen worden verdeeld. De oer Nederlandse fabrikant van zowel gestoffeerde als eiken meubelen heeft sinds de voorzichtige introductie van de labels Noowa, Zizeau en Luqz alles behalve stil gezeten en heeft de collecties duidelijk uit elkaar laten ‘groeien’ en 3 compleet eigen gezichten gecreëerd.

Maar voor deze najaars-periode is er ook ‘corporate’ nieuws te melden. Zo zal het vertegenwoordigingsteam vanaf september worden uitgebreid met een extra rayon vertegenwoordiger. Daarnaast zal er na de beursperiode ook een permanente nieuwe showroom worden geopend bij de fabriek in Oss. Hier zullen de 3 merken uiteraard hun eigen afdeling krijgen.

Zizeau

De ‘Dutch Touch’ collectie Zizeau heeft de afgelopen seizoenen een sterke ontwikkeling doorgemaakt waarbij de paradepaarden Sfida en Fermo het nieuwe gezicht van deze lijnen vertegenwoordigen. Deze modellen zullen dan ook niet ontbreken op de beurs, maar zijn uitgevoerd in de nieuwe 2021 uitstraling. Een speciale actie zal worden gevoerd met de bank Terra! Een model uitgevoerd in meubelstof uit gerecycled materiaal!

Noowa

Voor de Noowa collectie staat uitbreiding te wachten. Deze landelijk/romantische meubellijn zal nieuwe modellen krijgen waarmee een nieuwe twist aan deze richting gegeven zal worden.

Luqz

De tijdloze meubellijn Luqz is misschien wel de breedste collectie van Meubitrend. Van basic kasten en banken tot uitgesproken klassiekers zijn terug te vinden en zullen ook weer in Beusichem worden gepresenteerd. Ontdek deze evergreens in bekende en in nieuwe jasjes.

Inkoopdagen Meubelhart Beusichem: 7 en 8 september | 14 en 15 september | 21 september

Lees nog veel meer over de aanstaande inkoopdagen in het Meubelhart Beusichem in de nieuwste editie van Interior Business Magazine.