Als webshop ben je altijd uit op groei. Voor vrijwel alle branches geldt tegenwoordig dat de meeste groei te behalen is vanuit online marketing. Zeker voor de kindermeubel branche is dit het geval. Maar, de grote vraag is nu: worden deze online kansen ook benut?

Dat er veel online kansen zijn in de kindermeubel branche is een feit, zegt Searchsignals. “Dat kunnen wij je als online marketing bureau alvast meegeven. In dit onderzoek laten we je zien waar de online kansen liggen in Google en vergelijken we concurrenten binnen de kindermeubel branche met elkaar.”

“Maak kennis met onze top 50 lijst van webshops van kinderkamer producten. Ben je ondernemer of online marketeer? Ontdek dan hoe je concurrenten scoren in Google én wat jouw positie binnen deze branche is. Wij vertellen je – aan de hand van ons onderzoek – graag meer over de online kansen voor deze top 50 websites.”

“Sta je binnen deze top 50 lijst? Gefeliciteerd, want er is werk aan de winkel. Concurrenten blijven namelijk ook niet stil zitten. Sta je niet in de top 50? Niet getreurd; met de juiste online marketing strategie kun je efficiënt meer bezoekers en dus meer leads genereren.”

Lees dit onderzoek op www.searchsignals.nl/seo-onderzoek-online-kindermeubel-branche/