”2022 wordt een bijzonder jaar! Op 31 maart openen de deuren van Daily Trade Fair Venlo. Doordat wij 350 dagen per jaar geopend zijn, en de bezoekers dus spreiden, kunnen wij op een veilige en verantwoorde wijze de bezoekers ontvangen. Op dit moment werken wij hard richting deze openingsdatum en vullen wij de laatste plekken in.”

De organisatie van Daily Trade Fair Venlo krijgt veel vragen van potentiële exposanten, op zoek naar afzetkanalen. Daarom organiseren Daily Trade Fair Venlo op zondag 23 en maandag 24 januari twee extra preview dagen. ”Tijdens deze extra preview dagen praten wij geïnteresseerden graag bij over ons concept, geven wij u presentaties over de invulling en een rondleiding over de beursvloer. Daarnaast is het deze dagen mogelijk direct een plaats te reserveren op onze plattegrond.”

Wat kunnen geïnteresseerden  verwachten tijdens deze extra Preview Day?

-Laatste kans op de beste plekken.
-Antwoord op alle vragen. Bekijk onze unieke locatie tijdens een interactieve rondleiding door het veilinggebouw.
-Leer meer over de mogelijkheden van ons vernieuwende beursconcept.
-Een introductie van de inkoopapp die speciaal is ontwikkeld voor de Daily Trade Fair. Ga in gesprek met initiatiefnemers, partners en exposanten.
-Claim direct jouw plek en teken jouw stand live in op de plattegrond

De organisatie zou het fijn vinden als bezoekers zich van tevoren willen aanmelden. ”Dan kunnen we rekening houden met ieders komst. Vanwege de Corona maatregelen werken we met een maximum aantal bezoekers per groep.”

Aanmelden via de mail kan ook via info@dailytradefairvenlo.com.