De mensen van HelloChair lanceren een nieuw bedrijf: HelloTable. Co-founder en Directeur van het familiebedrijf, Joost Wels zegt: ”Ik ben trots op de energie van het hele team, bepaald niet stilgezeten tijdens de lockdown! Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan een serie zelf ontworpen eettafels.”

”Kwaliteit, vakmanschap en strak design: dat is waar HelloTable voor staat. Elke eettafel is voorzien van een matte afwerking en wordt gemaakt in de meubelmakerij in Limburg. Lokaal geproduceerd van duurzaam hout en met veel passie gecreëerd door echte vakmensen.Elke tafel wordt met veel aandacht gemaakt en verlaat pas de fabriek als deze grondig is afgewerkt en gekeurd. Het is een prachtig natuurproduct, waardoor elke tafel uniek is.”

Het leuke is: je kunt kiezen uit 5 vormen, 8 matte afwerkingen en diverse afmetingen. Na configuratie van de klant gaat de tafel pas in productie.

In de volgende uitgave van Interior Business Magazine, onderweg naar u, leest u een uitgebreide reportage over dit leuke bedrijf.dat wij vorige week mochten interviewen.