De groep Meubar / Evan Furniture / Balipati is verheugd te melden dat Jannick Pattyn als nieuwe salesmanager opgestart is ter versterking van het verkoopteam van senior salesmanager Jean-Claude Neirynck en CEO Steven Verraes.

”Jannick was 38 jaar het gezicht van meubelfabriek Lievens van de groep Confortluxe. Na het overlijden van wijlen stichter André Olivier wenste de nieuwe generatie van de groep Confortluxe de samenwerking met Jannick niet verder te zetten wegens interne redenen.”

Steven Verraes:
”Onze bedrijven hebben al 60 jaar een gouden regel om niemand van de concullega’s af te werven, maar vermits zo’n brok ervaring als Jannick Pattyn vrij kwam op de arbeidsmarkt, hebben we niet getwijfeld.
We waren al iets langer op zoek naar de geschikte opvolger van de ervaren, alom geprezen, Jean-Claude Neirynck.
We zijn er zeker van dat Jannick perfect in het plaatje past en bovendien heeft Jannick ook ervaring in het samenstellen van collecties en import van handelsgoederen, waardoor de toegevoegde waarde enkel groter is en ikzelf er een steunpilaar bij krijg op deze gebieden.”

Jannick Pattyn:
”De groep Meubar was al altijd voor mij en velen een groot voorbeeld. Nu dat ik alles live zie, moet ik vaststellen dat de groep de absolute nummer 1 is in productinnovatie en vooral een pionier in innovatieve automatisatie. (eigen decorontwerp, lichtgewichtplaten, laserverlijming, kleine en grote series flexibel door elkaar, volledig geautomatiseerde magazijnen)”

Jean-Claude Neirynck:
”De integratie van Jannick zal zeer vlot kunnen gebeuren vermits hij het merendeel van onze klanten kent en ook al samenwerkte met onze buitenlandse agenten. De groep Meubar kan zeker hulp gebruiken na de meest succesvolle beurs in Brussel sinds haar 60-jarig bestaan. Bovendien is door de oorlog de internationale handel stilgevallen en bestellen onze klanten weer lokaal Europees, het aantal nieuwe plaatsingen van onze programma’s bij nieuwe klanten is soms niet bij te houden.”

Steven Verraes:
”De leverproblemen, veroorzaakt door de pandemie, middenin de bouw van de volledig nieuwe site, zijn eindelijk achter de rug.
De geblokkeerde machines in Duitsland draaien inmiddels op volle toeren en leveren 1 na 1 de nieuwe beursmodellen uit.
Onze volledige nieuwe showroom in Meubar is klaar om u te ontvangen, ofwel komt onze nieuwe showroomwagen bij u persoonlijk langs.”