De Woonindustrie biedt als B2B inkoopplatform, een totaalaanbod op gebied van interieur om vakgenoten met elkaar te verbinden. Ruim 150 showrooms en experience centers, zijn met meer dan 200 toonaangevende merken het decor voor inspiratie, creativiteit, trends en toekomst. Op 10, 11, 12 en 13 september is er weer een mooie gelegenheid om deze merken beter te leren kennen.

Over de merken meldt De Woonindustrie: “We zijn trots  om de hernieuwde samenwerking met Recor Group aan te kondigen. Met merken zoals Recor, Sofabed en Recor Bedding brengen ze een indrukwekkende collectie van meubels en bedden naar De Woonindustrie. Verder verwelkomen we met veel enthousiasme de firma Royal Vriesco met hun stijlvolle en kwalitatieve gordijnen van het merk A House of Happiness.”

Ook zijn er een aantal ‘oude’ bekenden die terugkeren in De Woonindustrie. Zo gaan Madam Stoltz en Gift Stories, met hun merken 58Products, Incado, Livingly, Räder, Sirius, The Organic Company, Wax Design en Canairi, hun collecties opnieuw presenteren op de afdeling Woonaccessoires.

“Dit betekent een nog breder scala aan prachtige producten en trends op het gebied van woonaccessoires. Mooie toevoegingen aan de diversiteit in ons bruisende centrum! Daarnaast zijn we blij dat meubelmerken EM Living en Maxfurn hun samenwerking met De Woonindustrie hebben verlengd”, zo meldt men vanuit Nieuwegein.