Martens Kantoorinrichting voor inrichting van tijdelijke kantoren en projectlocaties is overgenomen door Maarten Mulders (50).

Martens Kantoorinrichting BV is gestart in 1940 en gevestigd in Helmond. Martens toont zich een flexibele, betrouwbare en ervaren partner als inrichter van tijdelijke werkplekken op bouwplaatsen en kantoren. Thea en John Martens leiden dit familiebedrijf al sinds 1980 en zijn trots dat het familiebedrijf wordt voortgezet door Maarten Mulders, waardoor de continuïteit van het bedrijf is gewaarborgd. Maarten Mulders heeft meer dan 20 jaar ervaring in leidinggegeven aan verkoop-medewerkers en verkoopagenten in de interieurbranche. Maarten heeft vele succesvolle collecties uitgebracht in binnen- en buitenland als salesmanager bij 3b Meubel, het bedrijf dat zijn vader ooit is begonnen, en daarna bij BENCH. Vervolgens is Maarten voor een tussenperiode, van bijna 3 jaar, werkzaam geweest bij Euretco Wonen als productmanager meubelen. Het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan en dus besloot Maarten weer voor zichzelf te beginnen met zelfstandig ondernemen. Maarten is een enthousiaste, positieve en maatschappelijk betrokken ondernemer van 50 jaar, getrouwd en heeft 3 kinderen. Maarten is woonachtig in Beneden Leeuwen.
Maarten Mulders heeft de ambitie om Martens Kantoorinrichting verder uit te bouwen, nog succesvoller te maken en verder te automatiseren. Hij zal zich de komende periode wegwijs maken binnen de organisatie en in de nabije toekomst nieuwe activiteiten ontwikkelen en toevoegen aan de bestaande business. Hiermee is het voortbestaan van Martens Kantoorinrichting als familiebedrijf gewaarborgd.

In de loop van het jaar zullen Thea en John Martens de organisatie verder overdragen aan Maarten.