We zijn alweer beland bij het vijfde nummer van Interior Business Magazine van dit jaar. En daarmee is, voor nu,  een einde gekomen aan de wekelijkse verschijning van Interior Business. We hebben bericht over alle relevante interieurbeurzen en hopelijk hebben we jou als interieurprofessional goed voor kunnen bereiden op (inter)nationale beurzen en huisshows. Vanaf deze editie halen we weer even rustig adem en kun je iedere twee weken weer op ons rekenen.

Uiteraard blikken we in deze editie terug op de beurs in het ETC en op de hekkensluiters van de Nederlandse voorjaarsbeurzen: de VAKbeurs in de Woonindustrie en de voorjaarsbeurs in Meubelhart Beusichem. Op de voorplaat een prachtige foto van Linda Lagrand, interior designer in hart en nieren. Ze is hard op weg om een van meest toonaangevende bureaus van het land te worden. Interior Business vertelt je meer over haar weg naar succes. Een van onze Interior business makers reisde begin februari af naar Londen voor de online grootheid Made.com. De online leverancier scoort (o.a. bij millennials) dankzij de inzet van fysieke showrooms.

Ben je gek op lijstjes? Kijk dan ook even op pagina 19 en bekijk het overzicht van de woonwinkels met de meeste meubelmeters!

Lees alles en neem een abonnement op Interior Business Magazine. Dan houden we je 26 keer per jaar op de hoogte.