VME vierde onlangs het 15 jarig bestaan in Nederland met een dag in Dalfsen. Henk Voortman (rechts op de foto hieronder) doet verslag van deze bijzondere dag.

“Het was een memorabele bijeenkomst vorige maand aan de oevers van de Overijsselse Vecht. Uiteindelijk 17 jaar (na vertraging door 2 Corona jaren) na dato kwamen vele ondernemers van VME Nederland bijeen in Dalfsen (de statutaire vestigingsplaats) om het 15-jarig jubileum met elkaar te vieren. Een volgens velen zeer geslaagd event met een terugblik naar het verleden, de actualiteit van het heden en een blik op de toekomst.”

“In plaats van onze door ziekte helaas afwezige voorzitter Nils Beverwijk nam zijn dochter Isabelle de honneurs op een voortreffelijke wijze waar. Zij nam ons in vogelvlucht mee van de start samen met Huib van Vliet in een “uitgebouwde bezemkast” bij het restaurant van CASBA naar ons moderne en goed geoutilleerde “clubhuis” centraal gelegen in Amersfoort.”

“Na stil te hebben gestaan bij de huidige organisatie en structuur met de 2 formules Budget Home Store & Trendhopper en de private labels NL, Interliving en isensi op het gebied van wonen, slapen en keukens, gaf Christine Boland haar visie op de ontwikkeling van trends, markt en consumenten. Daarna volgde een meer dan hilarische bijdrage middels een fake-speech door Herr Professor Dr. Markus Becker alias Pieter de Rijk, die menigeen met kramp in de kaken achterliet. Een vaartocht in de stralende zon door het Vechtdal vormde de opmaat voor een supergezellig en smakelijk avondprogramma. Een ideale gelegenheid om als ondernemers van de verschillende ‘bloedgroepen’ binnen VME met elkaar kennis te maken of bestaande contacten verder te verstevigen.”

“De vele verzoekjes om dit event tot een jaarlijkse terugkerende gebeurtenis te maken hebben wij inmiddels geagendeerd voor de eerstvolgende Raad van Advies. We zijn natuurlijk blij met de vele positieve reacties. Hierbij wil ik mede namens mijn MT-collega’s Peter van Dijk, Göran van Tol en Jerstin Vrielink eenieder van harte bedanken voor jullie aanwezigheid en bijdrage aan deze fijne jubileumbijeenkomst. En zoals altijd hebben de thuisblijvers iets gemist…”