Er is ook een nieuwe datum voor de Partnerdagen Oost-Westfalen 2021 vastgesteld. Dit jaar zal de branchebijeenkomst begin mei plaatsvinden.

Helaas heeft de ontwikkeling van de pandemie de plannen voor de partnerdagen Oost-Westfalen 2021 in het beurscentrum Bad Salzuflen gedwarsboomd. De organisatoren hadden het evenement gepland voor begin maart in samenwerking met marktpartners uit de regio. Nu is een datumverschuiving onvermijdelijk. “We zouden de beurs begin mei willen kunnen houden”. Alle betrokkenen hopen dat de huidige maatregelen en eisen tegen de besmettingen tegen die tijd effect zullen sorteren en dat de economie weer op gang kan komen.

Voor zakelijk succes achten vele marktpartners het houden van handelsbeurzen van groot belang. “Er is geen vervanging voor persoonlijke dialoog en echte productervaring.” Na een lange periode van afwezigheid zouden de Partnerdagen Oost-Westfalen een welkome en noodzakelijke gelegenheid zijn om de industrie te ontmoeten.

“Laten we samen vooruit kijken. Optimisme helpt ons allen in de huidige situatie om krachten te bundelen en krachten te mobiliseren.”

Openingstijden: Dinsdag en woensdag, 04 en 05 mei 2021, van 9 tot 18 uur en op donderdag, 06 mei 2021, van 9 tot 16 uur. Alleen toegang voor vakbezoekers. Toegang, parkeren en consumpties zijn gratis.