Bulo zal vanaf september een showroom in De Woonindustrie betrekken. Het in Mechelen gevestigde bedrijf brengt sinds 1963 kantoormeubilair op de markt. Bulo brengt ontwerpen van Belgische architecten en heeft haar productie in eigen huis in Belgiƫ. Een aantal namen van architecten Leon Stynen, Vincent van Duysen, Nathalie van Reeth, Alain Berteau, Luc Vincent, Stehane Beel.

In Mechelen bevindt zich een prachtige showroom waar de gehele collectie te zien is van de iconische meubelen. Met een showroom in centraal Nederland, te vinden op de eerste etage op de Designafdeling, is Bulo van mening haar relaties nog beter te kunnen bedienen. BXB Interior Collections zal optreden als agent voor Bulo in Nederland. Het agentschap vertegenwoordigt topmerken als Conde House, Designwerk, Loop Carpets en Sudbrock in Nederland en Belgiƫ en is naast agent ook totaalaanbieder en daarmee aanspreekpunt voor zowel retailers, architecten als projectinrichters.

Showroom bij De Woonindustrie

Het agentschap heeft haar showroom volledig verbouwd en vergroot in De Woonindustrie. In de showroom is een selectie uit de collecties van de merken te zien. Tevens is er de mogelijkheid om de volledige collecties te bekijken bij de verschillende leveranciers. Ieder heeft zijn eigen grote showroom net over de grens in onze buurlanden. De showroom is iedere maandag voor vakgenoten geopend. Van dinsdag t/m vrijdag alleen op afspraak.

www.bxb-interiorcollections.nl