De vakbeurzen gaan van start! Begin september wordt een drukke tijd voor de beddenbranche: De Woonindustrie Nieuwegein (Breakfast in Bed), Vakbeurs Slapen en Hollandsch Slapen staan voor de deur. Dat betekent dat er afgelopen week een extra dikke editie van Bedding Business Magazine in jullie brievenbus is gevallen met heel veel nieuwtjes! Maar liefst 84 pagina’s met alles wat inkopers moeten weten over de beurzen en de meest interessante noviteiten die de fabrikanten gaan tonen. De redactie van Bedding Business Magazine (Interior Business Magazine Specials) zette enkele primeurs en noviteiten op een rij. Zo interviewde Moniek Robbe Jean-Paul Palman over de deelname van ‘nieuwkomer’ Perzona aan het event Hollandsch Slapen.

Waarom doet Perzona mee aan Hollandsch Slapen? “Wij hebben 2 redenen om mee te doen; allereerst omdat wij denken dat wij thuishoren in het rijtje Nederlandse bedrijven dat zich probeert te onderscheiden op het gebied van slapen en ten tweede willen wij met onze deelname een definitief punt zetten achter het ‘besmette verleden’ van Perzona en laten zien dat we er sterker dan ooit tevoren voor staan en onderscheidende gepatenteerde producten bieden waarmee de winkelier het verschil kan maken op advies in plaats van prijs.”

Ook opvallend: Norma is terug. Ze tonen, zo valt in Bedding Business Magazine te lezen, hun collecties in De Woonindustrie. Het merk is gekocht door G&G Sales International, dat we kennen van Caresse. Er zijn grote plannen want de directie van de Meubelbeurs Brussel wist ons te melden dat Norma ook haar opwachting gaat maken op de Bedding beurs ‘Brussels by Night’ in november! De verwachting is dat veel Nederlandse leveranciers zich, in tegenstelling tot vorig jaar, weer zullen melden in Brussel.

Lees hier verder over de nieuwste editie van Bedding Business Magazine.