Na een prachtige periode van tien jaar naar eigen zeggen op volle kracht te hebben gewerkt, neemt Pieter Hogenhout afscheid van zijn rol als CEO van Zuiver Interior Group. “Het is een ongelooflijk voorrecht geweest voor mij om dit uitzonderlijke team en bedrijf te leiden,” zegt Pieter.

“Tijdens mijn burn-out in 2023 kwam ik tot de conclusie dat ik mijn toekomst en leven op een andere manier kan en wil organiseren,” deelt Pieter. Hij is enthousiast over de nieuwe kansen die voor hem liggen.

Pieters oprechte dank gaat uit naar de 4 oprichters die hem het vertrouwen hebben gegeven als CEO, en naar zijn vele collega’s voor hun voortdurende toewijding en steun. “Samen hebben we Zuiver Interior Group naar nieuwe hoogten gebracht, en ik ben buitengewoon trots op wat we hebben bereikt,” merkt Pieter op.

Hij is ook zeer dankbaar voor de zakelijke partners voor hun samenwerking en vertrouwen gedurende de jaren. “Samen hebben we uitdagingen het hoofd geboden, successen gevierd, en langdurige relaties opgebouwd die essentieel zijn voor ons succes,” voegt Pieter toe.

“Terugkijkend op het afgelopen decennium heb ik talloze herinneringen en ervaringen met velen die mij zowel persoonlijk als professioneel hebben gevormd,” reflecteert Pieter. Hij bedankt allen voor deze ongelooflijk mooie reis. “Uiteraard zal ik een ambassadeur blijven van dit prachtige bedrijf en toegewijd zijn aan de voortdurende groei en succes van Zuiver Interior Group onder het nieuwe leiderschap.”

“In de komende periode zal ik me voornamelijk richten op het werven van geld voor kankeronderzoek met de ‘Tour for Life’ in augustus,” besluit Pieter.

Lees hier alles over Pieters Tourforlife.

 

Dagelijkse leiding

De dagelijkse leiding zal als co-CEO schap door Richard Halberstadt en Richard Aznar Webster met veel enthousiasme worden overgenomen. Een woordvoerder van Zuiver Group: ”Voor Zuiver Interior Group betekent dit dat wij hiermee een nieuw tijdperk van leiderschap inluiden en we hebben er alle vertrouwen in dat wij klaar zijn voor groei in de toekomst. We zijn Pieter zeer dankbaar voor de afgelopen tien mooie jaren. We denken met plezier terug aan alle momenten die we samen hebben beleefd en de successen die we hebben behaald. Wij wensen Pieter heel veel succes.”