De heren Jeroen Pruijssers en Richard Morée van PMP Furniture b.v. zijn ook dit seizoen ook weer te vinden in de business club van Excelsior in Kralingen. Het contract werd recentelijk verlengd en hiermee zijn beide partijen zeer blij. ‘Feyenoorder’ Richard Morée: ”Wij hebben het erg naar onze zin bij Excelsior. Hier kun je lekker ongedwongen en ouderwets gezellige voetbalavonden beleven met mensen die naast het bekijken van een leuke wedstrijd ook voor de sfeer -voor en na- een wedstrijd naar het stadion komen.” Ja, maar jullie zijn toch Feyenoorders? ”Ja, maar wij vinden dat de Business club bij Excelsior ons gewoon veel beter past. Ons Rotterdamse netwerk wordt er lokaal wekelijks uitgebreid. In de business club van Excelsior ontmoeten wij ontzettend veel horeca ondernemers en dat is zeer nuttig omdat we veel horeca projecten doen.”

Geen Feijenoord dus, maar wel Feij. PMP presenteert namelijk nieuwe sportieve medewerker Amber de Feij. Even voorstellen: ”Mijn naam is Amber de Feij en ik ben sinds juli werkzaam bij PMP Furniture als Interior Designer. Ik ben 27 jaar oud en ik woon in de omgeving Rotterdam. Ik houd mij voornamelijk bezig met het maken van 3D ontwerpen, moodboards en presentaties. Samen met mijn collega Anne ontwerpen wij nationale en internationale beurs stands. In mijn vrije tijd geniet ik vooral van het afspreken met mijn vrienden. En in mijn interieur thuis bevindt zich er wel iedere week een verandering. Ook ben ik veel te vinden in de sportschool.”

Amber de Feij