Op 8 en 9 juni 2024 organiseert Nidum, het house of inspiration in Grave, het exclusieve Pure Luxury Event. Dit bijzondere evenement biedt bezoekers een unieke beleving met een samensmelting van topmerken en special guests uit diverse branches zoals interieur, outdoor, lifestyle, beauty, food, fashion, exclusieve auto’s en kunst.

Het monumentale Arsenaal in Grave in sinds 2021 het thuis van Nidum, een unieke locatie waar inspiratie, design en luxe samenkomen. Met een scala aan high-end shops en showrooms biedt Nidum een totaalervaring op het gebied van interieur, lifestyle, kunst en meer.

Pure Luxury Event is een informeel evenement waar bezoekers een puur luxe gevoel kunnen ervaren. Naast de partners van Nidum zijn er diverse activiteiten en special guests in het weekend van 8 en 9 juni. Verspreid over 6.000 m² op de monumentale locatie, verrast Pure Luxury Event de bezoekers met een variëteit aan hoogwaardige producten en ervaringen.

De Champagne Luxury Lounge van Grapelife en partners presenteert een selectie van speciale champagnes, rosé, rode en witte wijnen, vergezeld van kaviaar en gerookte zalm. Borek toont duurzaam en high-end buitenmeubilair, Cheminée Haarden introduceert een vernieuwde hoogwaardige bio-ethanol haard en Keijser&Co presenteert de nieuwste collecties maatwerkmeubelen en -karpetten. Voor luxe horloges en juwelen brengt men een bezoek aan de pop-up van GASSAN, DuParc Luxury Cars voorziet autoliefhebbers van exclusieve auto’s in de binnentuin en medisch cosmetisch arts Eda biedt beauty-advies.

De zes kamers van Nidum Boetiekhotel zijn tijdens Pure Luxury Event ook te bezichtigen. De designkamers zijn ingericht door verschillende interieurontwerpers met de collecties van Nidum partners.

Art Experience

Liefhebbers van kunst kunnen dit weekend hun hart ophalen bij de Art Experience, waarbij bezoekers niet alleen kennis maken met de werken, maar ook met de kunstenaars zelf, waaronder Corinne Pruis, BigBeads®, Chris Tap, Sabine Struycken, Stephanie van der Beek, Wendy Buiter en Yvonne van der Made.

Zomerse Chef’s Table

Het inpandige restaurant Ovum organiseert op zaterdag 8 juni samen met Chef in Huis een zomerse versie van de Chef’s Table: Chef’s Luxury Garden Table. Tussen de bomen in de afgesloten binnentuin worden de diverse culinaire gerechten aan een select gezelschap geserveerd vanaf de design buitenkeuken. Met ingrediënten als kreeft en kaviaar sluit het menu feilloos aan bij het event.

Ovum is beide dagen van Pure Luxury Event geopend en biedt op zaterdag naast het Chef’s Luxury Garden Table ook een Pure Luxury Menu aan. Ook voor een borrel met een bite is iedereen van harte welkom bij Ovum.

 

Voor meer informatie: https://nidum.nl/pureluxuryevent