Occony introduceert The Living Workspace, de nieuwste samenwerking met ontwerper Robert Bronwasser. The Living Workspace is een modern werkplek concept, geïnspireerd door de natuur, met organische vormen en slimme oplossingen die functionaliteit, verbinding en welzijn bevorderen, zelfs in de meest zakelijke omgevingen.

The Living Workspace is een modulair systeem dat aanpasbaar is in afmeting, kleur en samenstelling. Het fungeert als een innovatieve vervanging voor conventionele werkplekken en bevordert innovatie, sociale interactie, en diverse samenwerkingsvormen. Bovendien biedt het de mogelijkheid om rustige, ergonomische werkplekken te creëren voor individueel werk. Onze werkplekken zijn akoestisch geoptimaliseerd, elektrisch in hoogte verstelbaar, en voldoen aan de NPR 1813 en NEN 527 richtlijnen voor zit-sta werkplekken.

Met een heldere visie en een onmiskenbare signatuur heeft Robert Bronwasser (hierboven) de afgelopen 30 jaar een divers portfolio opgebouwd, gevuld met succesvolle producten die zich kenmerken door hun intuïtieve combinatie van vorm en functie. De gedeelde passie van Occony en Robert voor het ontwikkelen van duurzame producten waarbij de gebruiker centraal staat heeft geleid tot een nieuw soort werkplek concept, balancerend tussen open en gesloten werkplekken.

Op 11 en 12 oktober bij de Amsterdamse Workspace Design Show introduceert Occony The Living Workspace. Kom ons bezoeken op stand A45.