Nadat er veel vraag naar is geweest introduceert het Deense merk BuddyRack schoenenrekken in de collectie. “Met deze schoenenrekken komen we de vraag tegemoet waar velen van jullie om hebben gevraagd in zowel een esthetische als praktische opslag voor schoenen in de RackBuddy stijl.”

Of het nu gaat om sneakers, stiletto’s, sandalen of hardloopschoenen die je graag wilt laten zien, deze oplossing past bij vele verschillende soorten schoenen. De combinatie van eikenhout en waterbuizen zorgen voor een rauwe uitstraling die industriĆ«le onderdelen combineert met de Scandinavische natuur. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd, hierdoor gaan de meubelstukken jarenlang mee en kwaliteit en uitstraling komen samen, zo stelt de fabrikant.

“Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit een plank met een lengte van 70 cm of 100 cm, dit hangt af van de ruimte die je hebt en jouw wensen. Het schoenenrek van RackBuddy is vrijstaand en is daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Jij bepaalt of het in de gang, kast of in je inloopkast past. Hoe je de oplossing ook combineert, je krijgt gegarandeerd een unieke en persoonlijke uitstraling.”

RackBuddy is ontstaan vanuit het idee dat een kledingrek een meubelstuk is dat de identiteit van de woningeigenaar weergeeft. “We geloven dat het design van jouw garderobe en de functionaliteit samen moeten gaan. We bieden stabiele gardereobe oplossingen aan die lang meegaan en die perfect jouw individuele stijl en behoeftes ondersteunen.”

www.rackbuddy.com