Rebel House, een woonwinkel met een groot assortiment aan unieke meubels online, heeft naast de woonwinkel in Ulft nu ook een gloednieuwe winkel geopend in Amsterdam!
“Rebel House is een ​van dé spraakmakende woonwinkels van Nederland. Zowel online als in onze woonwinkels in Ulft en Amsterdam, hebben we unieke items voor iedere woonstijl. Zo hebben we met onze uitgesproken collectie al heel wat stof van al die brave, saaie inrichtingen door heel Nederland doen opwaaien.”
”Wij zijn er echter van overtuigd dat je niets bereikt wanneer je jezelf neerlegt bij hoe het nu is. Wij geloven in de kracht van creativiteit en in het lef om te veranderen. Wij vinden dat mensen moeten wonen zoals ze leven: met kleur, elan en vooral met pit. Bovendien zijn we nog lang niet klaar. Het is onze missie om ieder interieur in Nederland, voor elk budget, te voorzien van iconische stukken met karakter. Ook dat van jou.”
  
De winkel in Amsterdam is sinds 17 juli geopend. ”We verwelkomen de bezoekers in een woonwinkel waar kleur, lef en creativiteit centraal staan.”