Richmond Interiors en Upside Down Amsterdam schitteren op het MOTN Festival in Abu Dhabi met unieke meubels

In samenwerking met Upside Down Amsterdam heeft Richmond Interiors niet alleen naam gemaakt in het Midden-Oosten, maar heeft het ook prachtige en unieke meubels geleverd om het MOTN Festival in Abu Dhabi nog mooier te maken.

Het MOTN Festival, dat momenteel voor de zevende keer wordt gehouden, heeft de Abu Dhabi Corniche veranderd in een sprankelend festijn van 24 dagen, dat zal uitmonden in een spectaculaire oudejaarsavondviering. Te midden van een indrukwekkende line-up van live-entertainment, biedt dit festival talloze mogelijkheden voor onvergetelijke foto’s, plezier en een bruisende sfeer, allemaal versterkt door de prachtige meubels van Richmond Interiors.

 

De aanwezigheid van Richmond Interiors op het MOTN Festival, in samenwerking met Upside Down Amsterdam, gaat verder dan een viering van creativiteit. Het vertegenwoordigt ook een strategische stap in de richting van het verkennen van nieuwe markten en het versterken van internationale betrekkingen. Dit is een mijlpaal voor beide bedrijven, waarbij de unieke ervaringen van Upside Down Amsterdam en het vakmanschap van Richmond Interiors samenkomen in Abu Dhabi.

 

 

Upside Down Amsterdam, bekend als het grootste interactieve social media-museum in de Nederlandse hoofdstad, biedt een unieke mix van museum, pretpark en magische elementen in één ervaring. ”Bezoekers worden ondergedompeld in een speelse en interactieve omgeving, omringd door de prachtige meubelen van Richmond Interiors.”

 

Meer informatie:

Richmond Interiors

Adres: Butter 17, 1713 GM Obdam

Telefoon: +31 (0) 226 450 846

E-mail: info@richmondinteriors.nl

Website: www.richmondinteriors.nl

 

Upside Down Amsterdam

Adres: Europaboulevard 5, 1079 PC Amsterdam

Telefoon: +31 (0) 202 610 428

E-mail: hello@the-upsidedown.com

Website: www.the-upsidedown.com