Het complete systeem huidig en toekomstig erfgoed

Zo aan de start van de lente introduceert RIGO Verffabriek met trots haar SKYN Minerale muurverven! Silicaatverven (of mineraalverven) gaan een verkiezeling aan met een minerale ondergrond. Hierdoor ontstaat een sterk waterdampdoorlatend systeem, met een hoog rendement en duurzaam resultaat. Onze minerale silicaatverven zijn bijzonder geschikt voor renovatieprojecten. En samen met onze TOPLIN Lijnolie Standverf hebben we hét complete en duurzame verfsysteem voor de langdurige bescherming van huidig en toekomstig erfgoed.

Het SKYN Minerale silicaatverven assortiment bestaat uit:
• SKYN Fixatief #8800: Speciaal waterglas-fixatief voor het optimaliseren van minerale ondergronden. Verstevigt en verzadigt de ondergrond. Verkrijgbaar in 1 en 4 liter.
• SKYN Minerale Silicaatverf #8850: Extreem duurzame, actieve silicaatverf. Kleurvast en ademend, voor buiten. Verkrijgbaar in 4 en 15 kg.
• SKYN Minerale Reno-silicaatverf #8860: Ook toepasbaar op organische ondergronden waar een reguliere mineraalverf niet kan verkiezelen. Extreem bestendig en kleurvast. Verkrijgbaar in 4 en 15 kg.
• SKYN Minerale Sol-silicaatverf #8870: Ademende en vochtregulerende minerale muurverf voor een gezond binnenklimaat. Verkrijgbaar in 2.5, 5 en 10 liter.
• SKYN Minerale muurverf kleurenwaaier: 200 kleuren gemaakt van hoogwaardige minerale pigmenten. Langdurig kleurbehoud. Alle SKYN Minerale silicaatverven zijn in kleur leverbaar vanaf 15 kg / 10 liter.

Beeck Duitsland
”We laten de SKYN Minerale muurverven produceren door onze collega verffabrikant Beeck in Duitsland. Zij maken al sinds 1894 verkiezelende silicaatverven op basis van waterglas. Een ervaren partner dus! Bij RIGO Verffabriek vullen we de producten in de juiste hoeveelheden af en mengen we ze op kleur.”

Speciale actie: ‘Ontvang 10% korting’
”Deze lancering moet natuurlijk gevierd worden! Dus hebben we een leuke actie:
Draag een project aan wat met SKYN Minerale muurverf afgewerkt wordt en ontvang 10% extra korting op het netto factuurbedrag.
• We geven graag een gratis, vrijblijvend passend verfadvies.
• Dit advies is werkbaar voor schilder, architect en/of opdrachtgever.
• We leggen het project graag in beeld voor je vast.
• Meld je voor 1 juli 2021 aan bij thomas@rigoverffabriek.nl

Wil je meer informatie? Vraag de SKYN brochure aan via je groothandel, neem een kijkje op onze website www.rigoverffabriek.nl/producten/skyn of bekijk het assortimentsfilmpje hier.

RIGO Verffabriek
RIGO Verffabriek is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1938 verf, olie en lak producten maakt. Vanaf het allereerste begin doen we dat in IJmuiden. Een stoere havenplaats met strand en schepen, duinen en industrie, en een karakter van aanpakken en zeggen wat je te zeggen hebt. We streven er naar dat zo vooruitstrevend en oprecht mogelijk te doen. Daardoor zijn onze producten innovatief en gebruiken we zoveel mogelijk herwinbare grondstoffen. Dit resulteert in de inmiddels vermaarde SKYLT-technologie, ROYL oplosmiddelvrije oliën, STEP watergedragen lakken, EKODUR professionele schildersverf, en bijvoorbeeld TOPLIN lijnolie standverf. En dat is slechts een kleine greep uit ons aanbod. Het maken van verf is bij ons echt mensenwerk. En daar zijn we trots op. Daarom kunnen wij zeggen: RIGO Verffabriek is een platform voor en door vakmensen. Samen realiseren we de mooiste producten. Samen maken we Meesterwerk. www.rigoverffabriek.nl