Zitten, luieren, nestelen. “Kumo” is het Japanse woord voor wolk en deze naam symboliseert het programma: het uniek zachte zitgevoel ontstaat door de innovatieve constructie van de stoffering.

Rolf Benz Kumo is een organische, modulaire bank voor de meest uiteenlopende indelingen. “Zoals alle Rolf Benz zitmeubels is Kumo comfortabel, ambachtelijk verwerkt en heeft hij een zacht zitcomfort. Rolf Benz produceert en ontwikkelt volledig in het Zwarte Woud, voor iedereen die meer dan een statisch zitmeubel zoekt”, aldus het Duitse meubelmerk.

“Royaal uitnodigend of puur zitcomfort, volledig zonder hoeken of randen. Met Rolf Benz Kumo heeft Beck Design het concept van het royale zitlandschap nieuw leven ingeblazen. Rolf Benz Kumo verovert de moderne woonruimte door zijn vele indelingsvarianten, zonder zich op te dringen. Zo ontstaan zachte, geborgen toevluchtsoorden in levendige kleur- en vormvarianten.”

Rolf Benz Kumo kent vele variatiemogelijkheden. Naar keuze verkrijgbaar in diverse stof- en leersoorten. De poten zijn verkrijgbaar in gegoten aluminium, gelakt RAL 9017 verkeerszwart, RAL 7022 umbragrijs of marrone metallic. Voor de zithoogte is keuze uit 43 cm of 46 cm.

De meubelen van Rolf Benz zijn 100% ‘Made in Germany’.

www.rolf-benz.com