ROM n.v. rouwt om het heengaan van mevrouw Käthe Rom.

Met grote bedroefdheid en diepe ontsteltenis neemt ROM, fabrikant van sofa’s, afscheid van haar oprichtster, mevrouw Käthe Rom, die zondag op 87-jarige leeftijd is overleden.

Samen met haar man Herbert richtte Kathe Rom in 1961 ROM n.v. op, dat zij samen uitbouwden tot een internationale groep van bedrijven met tot 900 medewerkers.

In 2008 droeg zij de operationele leiding over aan haar zoon Paul. Tot aan het einde was zij lid van de raad van toezicht van de Rom-groep.

Käthe Rom was een volbloed onderneemster onder wiens leiding ROM n.v. uitgroeide tot een van de grootste fabrikanten van gestoffeerde meubelen in Europa, dankzij haar onwrikbare vastberadenheid en uitgesproken innovatieve kracht.

Het menselijke aspect is altijd de absolute focus geweest. Zij heeft dit altijd benadrukt en intensief beleefd door haar nauwe banden met werknemers, handels- en zakenpartners, tot op de laatste dag. Met Käthe Rom heeft de Belgische meubelindustrie een grote ondernemerspersoonlijkheid verloren.

Het familiebedrijf ROM, gevestigd in het Belgische Eupen, is de Europese marktleider voor op maat gemaakte bankstellen. Met meer dan 60 jaar ervaring is ROM vandaag de grootste fabrikant van gestoffeerde meubelen in Belgie met meer dan 30.000 geproduceerde sets per jaar en een omzet van ongeveer 70 miljoen euro.

 

 

ROM n.v.

Industriestrasse 38

4700 Eupen

+32 87 59 59 59

info@rom.be