Op 28 en 29 maart, dus al over een week, is de Fokkerterminal in Den Haag de thuisbasis van Destination Design. Dit nieuwe evenement is er voor detaillisten, designers, stylisten, (interieur)architecten en andere professionals. Kijk voor alle deelnemers en meer info: www.destinationdesign.nl 

De komende dagen tonen we u voorbeelden van wat er zoal te zien zal zijn in Den Haag. Vandaag fraai nieuws van Pastoe. Qliv, Gealux en Jori.

Toekomstplannen Pastoe in de Business to Business Lounge

Pastoe presenteert bij Destination Design de Pastoe Business to Business lounge, de exclusive club voor de Pastoe liefhebber. De plek om samen plannen te maken voor de volgende bestemming.
In de Business to Business lounge presenteren we onze toekomstplannen. Dit jaar gaat het kleurenpalet van Pastoe op zijn kop. We hebben onze tijdloze klassiekers zoals Ash en Storm en daar komen dit jaar nieuwe frisse tinten bij. We hebben het nieuwe kleurenpalet in zijn geheel op elkaar afgestemd. De nieuwe kleuren passen in elke combinatie bij elkaar en dat vermindert de keuzestress bij je klanten. Daarnaast laten we de nieuwste aanwinst van de Vision Cabinet zien, een tussenmaatje binnenin de bestaande collectie, de Vision Cabinet V710. Deze is te zien in de uitvoering Sahara met onze nieuwe kleur Honey en in de uitvoering Mojave in een donker kleurenpalet. Hopelijk zien we je snel bij Destination Design in de Pastoe Business to Business lounge.

Elementen sofa FLARED maakt iedere opstelling mogelijk

QLIV introduceert FLARED, een comfortabele, eigentijdse zitbank met een luxe uitstraling, die volledig naar wens kan worden samengesteld en de meest verrassende, niet alledaagse vormen kan aannemen. De sofa bestaat uit losse elementen, met verschillende afmetingen en vormen, die in iedere gewenste opstelling samen één geheel vormen. Kies je voor een rechte bank, een hoekopstelling of een ruime U-vorm? Met de keuze uit maar liefst 25 elementen kun je onbeperkt combineren en je bank passend maken voor iedere ruimte, van compacte loft, tot riante villa. Met kussens in verschillende breedtes en vele soorten stof en leer, bepaal je zelf de uitstraling van je bank!

FLARED dankt zijn naam aan de elegante arm- en rugsteunen, die licht naar buiten knikken. De arm- en rugkussens liggen hier op een natuurlijke manier tegenaan, waardoor een gelaagd en speels effect ontstaat. De elementen zijn eenvoudig te koppelen en kunnen, voor de nodige afwisseling, ook als losse delen worden neergezet. Nederlands ontwerpersduo Jon+Sven maakte het ontwerp van FLARED. Met FLARED creëerden zij een uitnodigende blikvanger in ieder interieur, die door het slimme ontwerp lijkt te zweven in de ruimte.

Gealux laat de Roaring Twenties zien in Den Haag

Deze collectie van Hugo de Ruiter en Rien Vermeulen bestaat uit banken, fauteuils en tafels. Gelanceerd in 2020 is deze collectie nog altijd actueel en opvallend. Te zien op de stand van Gealux tijdens Destination: Design.

Jori Cosy Ghost van Murken + Hansen

Met de nieuwe relaxfauteuil Cosy Ghost wil JORI de brug slaan van de klassieke relax naar de meer vloeiende vormgeving van het Daydreamer model. Murken + Hansen hebben de opdracht perfect begrepen en gieten de klassieke strenge relaxcontouren in een organisch afgeronde vorm. Door zijn toegankelijke vormgeving stelt Cosy Ghost zich op als een handige ‘passe-partout’, die zowel in een klassiek als hedendaags interieur kan worden geïntegreerd. Opvallend vernieuwend is de vloeiende integratie van de armleggers in het totaalsilhouet. Dit is niet het geval bij de klassieke relax, waar de armleggers eerder een ‘afgescheiden’ deel vormen van het geheel. Murken + Hansen doorbreken deze traditie en zorgen voor een harmonieuze overgang tussen rug en armleggers. Voeg hieraan het verfijnd rugaccent toe en Cosy Ghost heeft duidelijk zijn aparte plaats in de relaxcollectie verdiend.

Net zoals de volledige JORI-collectie is Cosy Ghost met vakmanschap vervaardigd in de JORI-productieateliers in België en is hij verkrijgbaar in zowel leder als stof. Cosy Ghost is verstelbaar in één beweging (mono-move) en is in drie maten (mini/medi/maxi) verkrijgbaar. Er is keuze uit drie voetopties: een 4 of 5 -stervormige poot in de JORI-standaard lakken, of een voet in volleder.

Morgen deel 3 van de preview. Gratis inschrijven als bezoeker voor 25 maart kan via deze link:

Inschrijven voor bezoek