De voorbereidingen voor het opstarten van R+T, de grootste vakbeurs ter wereld voor rolluiken, deuren/poorten en buitenzonwering is in volle gang. Van 21 tot en met 25 februari 2022 gaat deze beurs plaatsvinden op het beursterrein van Stuttgart (zie foto).

De branche kan elkaar eindelijk weer ontmoeten in Stuttgart om informatie uit te wisselen, nieuwe producten te bekijken en te netwerken.  Ongeveer 700 deelnemers hebben zich al aangemeld voor de beurs. Wat betreft Aziatische deelnemers wordt er een slag om de arm gehouden vanwege internationale reisbeperkingen. “Internationale beurzen zoals R+T hebben te maken met afzeggingen op zeer korte termijn vanwege de pandemie”, aldus Sebastian Schmid, Department Director Technology van Messe Stuttgart. “Evengoed ontvangen wij zeer positieve berichten vanuit de industrie over het opstarten van de beurs. De deelnemers die wel komen krijgen nu extra mogelijkheden om handel te drijven. Ik ben ook blij om te melden dat het huidige exposantenveld zowel bekende namen als nieuwkomers op de beurs telt.”

Bedrijven als Reflexa, Sattler Sun-Tex, Alukon, Leiner en KADECO geven aan blij te zijn met hun deelname en kijken vol vertrouwen vooruit naar februari. Dit geldt ook voor de Internationale Associatie van Technisch Textiel, Rolluiken en Zonwering (ITRS): “R+T is een echt evenement voor de industrie. Ook wij zijn verheugd over het doorgaan van de beurs en zijn aanwezig als standhouder”, aldus Sandra Musculus, voorzitter van de ITRS. Voor de volledige lijst van deelnemers: www.messe-stuttgart.de/r-t/en/visitors/index-of-exhibitors